SUBSTANTIATION OF EXTRUDER FEEDER WORKING BODIES DESIGN DATA


Cite item

Full Text

Abstract

Researches of press-extruder feed zone in which the diameter of pointer anda thickness of spring coil changed are resulted. Measures of design data of wheat, corn, not hulled oats, wheaten bran feeder working bodies are made. Rational values of thickness of spring coil and pointer diameter are chosen.

About the authors

V V Novikov

N A Harybina

References

  1. Денисов, С. В. Повышение эффективности приготовления кормосмеси на основе стебельчатого корма и обоснование параметров пресс-экструдера: дис. … канд. техн. наук: 05.20.01 / Денисов С. В. - Саратов, 2006. - 142 с.
  2. Дидык, Т. А. Повышение эффективности технологического процесса и обоснование параметров шнекового пресса для экструдирования зернового материала: дис. … канд. техн. наук: 05.20.01 / Дидык Т. А. - Саратов, 2006. - 172 с.
  3. Зубкова, Т. М. Повышение эффективности работы одношнекового экструдера для производства кормов на основе параметрического синтеза: дис. … д-ра техн. наук: 05.20.01 / Зубкова Т. М. - Оренбург, 2006. - 320 с.
  4. НТП-АПК 1.10.16.002-03. Нормы технологического проектирования сельскохозяйственных предприятий по производству комбикормов. - Введ. 01.01.2004. - М.: Изд-во стандартов, 2004. - 82 с.
  5. Новиков, В. В. Обоснование потребной подачи дозатора пресс-экструдера / В. В. Новиков, В. В. Успенский, Д. В. Беляев // Нива Поволжья. - 2009. - №2. - С. 58-61.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2011 Novikov V.V., Harybina N.A.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies