Meat Efficiency and Resistancity of Pigs Depending on Genotype.


Cite item

Full Text

Abstract

In article pigs meat efficiency and resistance of different genotypes studying data are cited. It has been established, that meat signs (length of the hulk, thickness of the salted pork fat, the area of muscular eye, the maintenance of protein and irreplaceable amino acids in the muscular tissue) at crossbred pigs are expressed better, than at the thoroughbred.

About the authors

L M Zayceva

References

  1. Бакшеев, А.Ф. Становление, породные особенности и возможности коррекции иммунной системы у свиней : автореф. дис. … д-р биол. наук. - Новосибирск, 1998. - 32 с.
  2. Григорьев, В.С. Становление и развитие факторов резистентности у свиней / В.С. Григорьев, В.И. Максимов. - Самара, 2007. - 226 с.
  3. Иммунология / Е.С. Воронин, А.М. Петров, М.М. Серых, Д.А. Девришов. - М. : Колос-пресс, 2004. - 405 с.
  4. Коляков, Я.Е. Ветеринарная иммунология. - М. : Агропромиздат, 1986. - 278 с. Петров, А.М. Иммунологическая реактивность телят-трансплантантов и ее коррекция // Сельскохозяйственная биология. - 1995. - №2. - С. 37-41.
  5. Симонян, Г.А. Ветеринарная гематология / Г.А. Симонян, Ф.Ф. Хизмутдинов. - М. : Колос, 1995 - 256 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2010 Zayceva L.M.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies