Biological Efficiency of Herbicides in Spring Wheat Weeds Control


Cite item

Full Text

Abstract

Herbicides Efficiency of Kirovo-Chepetsk chemical company and their mixes against two-submultiple weeds is shown when wheat is processed in two terms: in blossom and final phase.

Full Text

БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ ГЕРБИЦИДОВ В БОРЬБЕ С СОРНЯКАМИ В ПОСЕВАХ ЯРОВОЙ ПШЕНИЦЫ
×

About the authors

V G Vasin

N A Prosandeev

References

  1. Агаранян, А. Г. Баковые смеси гербицидов на зерновых культурах Армении // Защита и карантин растений / А. Г. Агаранян, Ж. А. Арутунян, A. M. Ананян [и др.]. – 1995. – №4. – С. 14.
  2. Башкирова, Т. Н. Комплексное применение средств химизации / Т. Н. Башкирова, Э. Ф. Нейгебаур, Л. Н. Самойлов [и др.] // Земледелие. – 1990. – №5. – С. 57-59.
  3. Власенко, Н. Г. Смеси гербицидов на яровой пшенице / Н. Г. Власенко, О. В. Кулагин, П. И. Кудашкин // Защита и карантин растений. – 2003. – №6. – С 38.
  4. Долженко, В. И. Защита растений: проблемы и перспективы их решения в зерновом производстве / В. И. Долженко, А. И. Силаев // Агро XXI. – 2010. – №7-9. – С. 3-5.
  5. Зарев, В. В. Гербициды Гренч, Гренч Д и Гренч Плюс в посевах ячменя // Агро XXI. – 2003-2004. – №7-12. – С. 40.
  6. Кошеляева, И. П. Выход и качество семян ячменя на различных уровнях химической защиты посевов // Нива Поволжья. – 2008. – №4 (9). – С. 14-18.
  7. Михайлин, Н. В. Экономическая эффективность производства зерна в Поволжье / Н. В. Михайлин, Е. Ж. Грабовская, И. А. Салманова // Научное обеспечение производства зерна в России. – Москва ; Зерноград, 2004. – С. 248-255.
  8. Немченко, В. В. Эффективность систематического применения гербицидов и азотных удобрений при выращивании яровой пшеницы / В. В. Немченко, Л. Д. Рыбина // Агрохимия. – 2007. – №3. – С. 41-46.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2012 Vasin V.G., Prosandeev N.A.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies