Efficiency of Pigs Fattening at Use of Various Protein-Vitamin-Mineral Additives


Cite item

Full Text

Abstract

In the article the protein-vitamin-mineral additions influence researches on feeding and meat pig parameters are resulted.

About the authors

E N Bolotina

References

  1. Голушко, В. М. Нормирование энергопротеинового питания свиней / В. М. Голушко, С. А. Линкевич, В. А. Рощин // Пути интенсификации отрасли свиноводства в странах СНГ: материалы Международной научно-практической конф. - Жодино: Институт животноводства НАН Беларуси, 2006. - С. 35 -37.
  2. Жуков, И. В. Эффективность использования БВМД в рационах молодняка свиней / И. В Жуков, С. А. Гусейнов, А. В. Рыжков // Актуальные проблемы производства свинины в Российской Федерации: материалы международной научно-практической конф. - пос. Персиановский, 2006. - С. 81-83.
  3. Кабанов, В. Д. Интенсивное производство свинины. - М., 2008. - 430 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2011 Bolotina E.N.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies