Quality of butter fat and technological properties of milk depending on cows breed and season of year
- Authors: Кuznetsov AV1, Soboleva NV2, Karamaev SV1
 - 
							Affiliations: 
							
- SSAA
 - OSAU
 
 - Issue: No 1 (2011)
 - Pages: 135-138
 - Section: Articles
 - URL: https://bulletin.ssaa.ru/1997-3225/article/view/23496
 - ID: 23496
 
Cite item
Full Text
Abstract
Influence of year season  for chemical compound and technological properties of milk of Bestuzhevskay and Black-motley breeds cows is studied. It is established that the best raw materials for butterl manufacture is milk of  Bestuzhevskay breeds cows received in the fall-winter period.
			                Keywords
References
- Антонова, В. С. Технология молока и молочных продуктов / В. С. Антонова, С. А. Соловьев, М. А. Сечина. - Оренбург: ИЦ ОГАУ, 2003. - 440 с.
 - Ляшенко, В. В. Технология переработки молока. - Пенза: ПГСХА, 1998. - 422 с.
 - Горбатова, К. К. Физико-химические и биохимические основы производства молочных продуктов: монография. - СПб.: ГИОРД, 2003. - 352 с.
 - Инихов, Г. С. Биохимия молока и молочных продуктов. - М.: Пищевая промышленность, 1970. - 319 с.
 
Supplementary files
				
			
					
						
									
