Effect of Adsorbent on Meat Productivity and Quality of Meat Ducklings at Different Options for Content.
- Authors: Kornilovа VA1, Gurawlewa GV1
-
Affiliations:
- Issue: No 1 (2010)
- Pages: 61-64
- Section: Articles
- URL: https://bulletin.ssaa.ru/1997-3225/article/view/23549
Cite item
Full Text
Abstract
Inclusion in the diet of broiler ducks Mikosorb adsorbent and different ways of content can improve meat productivity and quality of poultry meat.
References
- Егоров, И. Микосорб снижает токсичность корма / И. Егоров, Н. Чеснокова, Д. Давтян // Птицеводство. - 2004. - №3. - С. 29-30.
- Егоров, И. Использование пробиотика в кормлении цыплят-бройлеров / И. Егоров, П. Паньков, Б. Розанов [и др.] // Комбикорма. - 2005. - №5. С. 65.
- Лушников, К. Микотоксины и адсорбенты / К. Лушков, С. Желамский // Птицеводство. - 2005. - №5. - С. 37-38.
- Мухин, В. Препарат для профилактики кормовых отравлений / В. Мухин, С. Гулюшин // Комбикорма. - 2007. - №4. - С. 72.
