Comparative Efficiency of Legumis at Different Levels of Mineral Food.


Cite item

Full Text

Abstract

The article is concerned with the efficiency, fodder value of legumis at different levels of mineral food.

References

  1. Агафонов, Е. В. Резервы увеличения сбора белка при возделывании сои на черноземе обыкновенном / Е. В. Агафонов, С. А. Гужвин // Кормопроизводство. - 2004. - №11. - С.14-16.
  2. Зиганшин, А. А. Влияние фосфорно-калийного и молибденового удобрения на содержание азота, молибдена, меди, марганца на урожай чины / А. А. Зиганшин, В. М. Петрухина // Вопросы качества продукции зернобобовых культур. - Орел, 1970. - С. 196-202.
  3. Рубин, Б. А. Физиология растений. - М.: Советская наука, 1956. - 288 с.
  4. Цыбулько, В. С. Источник высокобелкового фуражного зерна / В. С. Цыбулько, Е. Н. Огурцов // Кормопроизводство. - 1986. - №7. - С. 35-36.
  5. Якушкина, И. В. Зерновые и зернобобовые культуры. - М.: Государственное изд-во сельскохозяйствен-ной литературы, 1955. - 328 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2010 Elchaninova N.N., Vasin A.V., Zasypkin M.E.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies