Using Mare Milk for Acidophilus Preparation.
- Authors: Kanareikina SG1
-
Affiliations:
- Bashkir SAU
- Issue: No 4 (2010)
- Pages: 92-94
- Section: Articles
- URL: https://bulletin.ssaa.ru/1997-3225/article/view/23672
- ID: 23672
Cite item
Full Text
Abstract
The results of processing mare milk in mix with cow milk for acidophilus manufacture new direction research are resulted. Parametres of mare milk and cow milk mixing processing technological modes to functional product - acidophilus milk are proved.
Keywords
References
- Калинина, Л.В. Технология цельномолочных продуктов / Л.В. Калинина, В.И. Ганина, Н.И. Дунченко. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 248 с.
- Степаненко, П.П. Микробиология молока и молочных продуктов. - Сергиев Посад : ООО «Все для Вас - Подмосковье», 1999. - 415 с.
- Степанова, Л.И. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. В 3 т. Т. 1. Цельномолочные продукты. - СПб. : ГИОРД, 1999. - 384 с.