Effect of fruit filling on the basis of apple sauce for wheat flour high grad bread quality
- Authors: Kspoyan IS1
-
Affiliations:
- Issue: No 4 (2011)
- Pages: 100-105
- Section: Articles
- URL: https://bulletin.ssaa.ru/1997-3225/article/view/23551
Cite item
Full Text
Abstract
The effect of fruit filling on the basis of apple sauce for the organoleptic and physico-chemical quality of bread from flour of higher grade studies results are presented. It is noted that the introduction of fruit fillings improves the organoleptic and physico-chemical parameters of bread. The crushed berries and syrup cranberries have an antiseptic effect for the development of fungi on the surface of the bread and thus prolong its shelf life.
Keywords
References
- Перфилова, О.В. Новый сорт хлеба с шиповником // Достижения науки и техники АПК. - 2010. - №8. - С. 77-78.
- Самагина, О.А. Стратегические факторы повышения конкурентоспособности предприятий хлебопекарной промышленности // Научно-технические ведомости Санкт-Петербургского государственного политехнического университета. - 2009. - №79. - С. 329-333.
- Самылина, И.А. Брусника обыкновенная / И.А. Самылина, А.А. Сорокина, Н.В. Пятигорская // Фарматека. - 2010. - №9. - С. 77-78.
