Soya Stern Mixtures Forage Nutritiousness Increasing by way of Extrusion.
- Authors: Novikov VV1, Janzina EV1, Uspensky IV1
-
Affiliations:
- Issue: No 3 (2010)
- Pages: 92-94
- Section: Articles
- URL: https://bulletin.ssaa.ru/1997-3225/article/view/23632
- ID: 23632
Cite item
Full Text
Abstract
Ways and technologies of soybeans forage preparation for farm animals are analyzed. The results of the experimental studies on soya stern mixtures extrusion are brought.
References
- Новиков, В.В. Исследование рабочего процесса и обоснование параметров пресс-экструдера для приготовления карбомидного концентрата: дис. … канд. техн. наук: 05.20.01 / Новиков Владимир Васильевич. - Саратов: СИМСХ, 1981. - 157 с.
- Технология экструзионных продуктов / А.Н. Остриков, Г.О. Магомедов, Н.М. Дерканосова [и др.]. - СПб.: Проспект Науки, 2007. - 202 с.