Soya Stern Mixtures Forage Nutritiousness Increasing by way of Extrusion.


Cite item

Full Text

Abstract

Ways and technologies of soybeans forage preparation for farm animals are analyzed. The results of the experimental studies on soya stern mixtures extrusion are brought.

References

  1. Новиков, В.В. Исследование рабочего процесса и обоснование параметров пресс-экструдера для приготовления карбомидного концентрата: дис. … канд. техн. наук: 05.20.01 / Новиков Владимир Васильевич. - Саратов: СИМСХ, 1981. - 157 с.
  2. Технология экструзионных продуктов / А.Н. Остриков, Г.О. Магомедов, Н.М. Дерканосова [и др.]. - СПб.: Проспект Науки, 2007. - 202 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2010 Novikov V.V., Janzina E.V., Uspensky I.V.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies