Chemical and amino acids structure of Angus and Limuseen breeds calves beef.


Cite item

Full Text

Abstract

The researches have shown, that Angus and Limuseen breeds calves beef differs by chemical compound, the maintenance of amino acids and biological value

About the authors

I N Khakimov

SSAA

SSAA

M I Khakimova

Samara Veteranery and Sanitory Federal Service Inspestorate Administration

Samara Veteranery and Sanitory Federal Service Inspestorate Administration

R M Mudarisov

Bashkir SAU

Bashkir SAU

References

  1. Ахметов, Х.Р. Результаты скрещивания молочной породы с мясной : монография / Х.Р. Ахметов, Х.Х. Тагиров. - Уфа : Профессиональный лицей №1. - 2006. - 180 с.
  2. Косилов, В.И. Эффективность использования симментальского и лимузинского скота для производства говядины при чистопородном разведении и скрещивании : монография / В.И. Косилов, А.И. Кувшинов, Э.Ф. Муфазалов [и др.]. - Оренбург : Издательский центр ОГАУ, 2005. - 246 с.
  3. Косилов, В.И. Создание помесных стад в мясном скотоводстве : монография / В.И. Косилов, С.И. Мироненко. - М., 2004. - 303 с.
  4. Таранов, М.Т. Биохимия и продуктивность животных. - М. : Колос, 1976. - 239 с.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2010 Khakimov I.N., Khakimova M.I., Mudarisov R.M.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies